Laden...
In het kort
Samenvatting
Sebze: beste vegetarische kookboek van 2024 (Gourmand Award)
Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de
Turkse foodjournalist Özlem Warren met Sebze. Dit
kleurrijke kookboek biedt meer dan 85 veelzijdige
gerechten uit het hart van Turkije met groente – sebze
in het Turks – in de hoofdrol. Geniet van het beste
dat de vegetarische Turkse keuken te bieden heeft.
Start de dag met çilbir (gepocheerde eieren met
yoghurt) of maak karışık mevsim salatası, een salade
met snel gepekelde rode kool, wortel & maïs. Geniet
van streetfood als kumpir (gepofte aardappel met
diverse toppings) of nohut dürümü (gekruide kikkererwtenwrap)
en maak een van de favorieten van Özlem Warren, pancarlı nar ekşili
(freekeh met biet &granaatappelmelasse). Van streetfood, voor- & hoofdgerechten,
tot en met desserts, basisrecepten & meer.
Kook als Özlem en gebruik seizoensgebonden
ingrediënten. Van oudsher kent de Turkse keuken
een no waste-policy en daarom vind je bij de meeste
recepten tips hoe eventuele restjes te hergebruiken en
suggesties voor alternatieve ingrediënten. Dat scheelt
niet alleen afval, tijd en geld, maar resulteert vooral
in verrassende smaakcombinaties. Ervaar het zelf en
ga aan de slag met Sebze van Özlem Warren!
In het kort
Sebze: beste vegetarische kookboek van 2024 (Gourmand Award) Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de Turkse foodjournalist Özlem Warren met Sebze. Dit kleurrijke kookboek biedt meer d...
Specificaties
Auteur
Özlem Warren
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
256
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
13 augustus 2024
ISBN
9789461433220
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Sebze"