Laden...
In het kort
Samenvatting
Wouter Bijdendijk is antropoloog en specialiseerde zich in etnobotanie en farmacognosie. Twintig jaar lang reisde hij de wereld over als optredend magiër Ramana, terwijl hij zich in zijn vrije tijd bekwaamde in de kruidengeneeskunde uit alle windstreken.
Chef Joris Bijdendijk kookte in acht jaar tijd drie Michelinsterren bij elkaar. Voor Bridges in 2014, RIJKS in 2017 – waarvan hij de executive chef is – en recent voor zijn in 2019 geopende restaurant Wils. Bijdendijk promoot de keuken van de Lage Landen, gekenmerkt door het gebruik van Nederlandse producten. In 2017 verscheen zijn eerste kookboek Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen, waarmee hij een nominatie kreeg voor Het Gouden Kookboek 2018. In 2021 volgde zijn tweede kookboek: Bij Bijdendijk thuis. Dagelijkse kost voor iedereen. Samen met Samuel Levie bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit.
In het kort
Wouter Bijdendijk is antropoloog en specialiseerde zich in etnobotanie en farmacognosie. Twintig jaar lang reisde hij de wereld over als optredend magiër Ramana, terwijl hij zich in zijn vrije tijd be...
Specificaties
Auteur
Wouter Bijdendijk
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
272
Ondertitel
Het heilzame plantenboek
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
11 november 2022
ISBN
9789038811413
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Plantkracht"