In het kort
Samenvatting
Enzo Pérès-Labourdetteis een multi-talent; illustrator, kinderboekenauteur en culinair schrijver. Hij illustreerde voordat zijn studie afgelopen was al voor The New York Times en ging daarna voorAmerikaanse klanten tekenen als The New Yorker en National Geographic. Hij bedacht stoffen voor Maison Valentino en ontwierp een tegelmonument van 200m2 voor de stad Amsterdam. Voor zijn ontspanning bakt hij, althans dat deed hij, totdat hij de eerste vegan winnaar van Heel Holland Bakt werd in 2022. Nu schrijft hij ook recepten, wat volgens hem niet heel anders is dan tekenen met ingrediënten.
In het kort
Enzo Pérès-Labourdetteis een multi-talent; illustrator, kinderboekenauteur en culinair schrijver. Hij illustreerde voordat zijn studie afgelopen was al voor The New York Times en ging daarna voorAmeri...
Specificaties
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Patisserie Coucou"