In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 31 augustus 2023
Lengte: 23 cm
Breedte: 218 cm
Hoogte: 268 cm

Samenvatting

Met dit boek tover je een eenvoudig deeg van bloem en eieren om tot gouden linten, zijdeachtige slierten of kleine pakketjes vol smaak. Als je vervolgens de juiste pasta met de juiste saus combineert, snap je waarom pasta overal ter wereld zo populair is. In dit boek vind je de kunst van het pasta maken, basissauzen en alle Italiaanse klassiekers. Een compleet naslagwerk voor iedere pastaliefhebber. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.

In het kort

Met dit boek tover je een eenvoudig deeg van bloem en eieren om tot gouden linten, zijdeachtige slierten of kleine pakketjes vol smaak. Als je vervolgens de juiste pasta met de juiste saus combineert,...

Specificaties

Uitgever
Lantaarn Publishers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Ondertitel
zelfgemaakt deeg en klassieke sauzen
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
31 augustus 2023
ISBN
9789463549073
Lengte
23 cm
Breedte
218 cm
Hoogte
268 cm

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Pasta"

Njam : Njammie!

Njam : Njammie!

€ 26,99