In het kort

Auteur: Judith Cyrus
Taal: Nederlands
Pagina's: 288
Publicatiedatum: 12 februari 2021

Samenvatting

Culinair ontdekker Judith Cyrus is geboren in Paramaribo en getogen in Koog aan de Zaan. Haar moeder (Oma Kate) heeft haar opgevoed met traditionele Surinaamse gerechten als pom, bakkeljauw en moksi alesie, maar ook met oesters, asperges en een goed glas wijn. Haar culinaire ontdekkingsreis heeft haar de laatste jaren gevoerd naar stages bij Nopi van Ottolenghi, bbq bij Jeroen Hazenbroek en sambals maken bij Agus Hermawan. Via haar culinaire activiteiten (kookboeken, workshops, columns, catering en proeverijen) wil Judith een bijdrage leveren aan begrip voor en verbinding tussen verschillende culturen. Judith leidt De Buitenvrouw, haar lunchroom in Amsterdam en maakte eerder het succesvolle kookboek Paramaribo.

In het kort

Culinair ontdekker Judith Cyrus is geboren in Paramaribo en getogen in Koog aan de Zaan. Haar moeder (Oma Kate) heeft haar opgevoed met traditionele Surinaamse gerechten als pom, bakkeljauw en moksi...

Specificaties

Auteur
Judith Cyrus
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
288
Ondertitel
Een culinaire smeltkroes
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
12 februari 2021
ISBN
9789464040487

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Paramaribo"

Zo gepiept: De nieuwe AGV met de seizoenen mee

Zo gepiept: De nieuwe AGV met de seizoen...

Samuel Levie
€ 23,99
Frans-Nederlands Nederlands-Frans

Frans-Nederlands Nederlands-Frans

T. Dumoulin
€ 49,99