In het kort

Auteur: Olga Zuiderhoek
Taal: Nederlands
Pagina's: 160
Publicatiedatum: 1 april 2014

Samenvatting

Op een dag kreeg Olga s vriend van zijn arts het dringende advies voortaan zoutarm te eten. Olga stond geschrokken voor het fornuis. Beiden waren liefhebbers van pittig en zout. Wat nu? Natuurlijk, Olga leerde met dit nieuwe regime te koken, maar bleef zich een beginner voelen. Omdat zij van steeds meer mensen om zich heen hoorde dat ook zij de zoutpot moesten laten staan, besloot ze samen met Ingrid Harms dit boek te maken, op smaak gebracht met tekeningen van Peter van Straaten. Naast de beginnersrecepten van Olga bevat dit boek interviews met zoutdeskundigen, recepten van sympathiserende kookexperts, en een aantal wetenswaardigheden over die grote boosdoener, zout.

In het kort

Op een dag kreeg Olga s vriend van zijn arts het dringende advies voortaan zoutarm te eten. Olga stond geschrokken voor het fornuis. Beiden waren liefhebbers van pittig en zout. Wat nu? Natuurlijk,...

Specificaties

Auteur
Olga Zuiderhoek
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
160
Ondertitel
koken zonder zout
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
1 april 2014
ISBN
9789038898735

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Ongezouten Zuiderhoek"

Tiener-kookboek – 5 ingrediënten, superlekker: Snelle & makkelijke recepten voor beginners

Tiener-kookboek – 5 ingrediënten, superl...

Kira Kochmann
€ 18,50
Salades & Dressings

Salades & Dressings

€ 10,99