In het kort

Auteur: Nami Yamada
Taal: Engels
Pagina's: 128
Publicatiedatum: 30 april 2024

Samenvatting

In het kort

Specificaties

Auteur
Nami Yamada
Uitgever
Van Ditmar Boekenimport B.V.
Taal
Engels
Aantal pagina's
128
Ondertitel
The Japanese Art of Fermented Pickling
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
30 april 2024
ISBN
9784805317907

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Nukazuke"

Maryland Cookbook: Traditional Recipes of Maryland

Maryland Cookbook: Traditional Recipes o...

Ava Baker
€ 14,50
Essential Dog Nutrients Cookbook: Paws and Palates Unleashed - Crafting Nutrient-Rich Delights for Your Furry Friend's Health and Happiness

Essential Dog Nutrients Cookbook: Paws a...

Phyllis Kelley
€ 13,95