In het kort

Auteur: Ixta Belfrage
Taal: Nederlands
Pagina's: 288
Publicatiedatum: 23 augustus 2022

Samenvatting

Ixta Belfrage (1991) staat bekend om haar unieke kookstijl die het best te omschrijven is als 'onbeschaamd fusion'. Ze haalt inspiratie uit de drie voor haar zo belangrijke landen; Brazilië (waar haar moeder vandaan komt), Italië (waar ze haar jeugdjaren doorbracht) en Mexico (waar een deel van haar familie woonde). Ze begon haar kokscarrière bij restaurant NOPI (van Yotam Ottolenghi) waarna ze vijf jaar bij de Ottolenghi Test Kitchen werkte. In 2020 schreef ze samen met
Yotam Ottolenghi de bestseller Flavour. In 2021 werd ze door Code Hospitality uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke vrouwen in de food-wereld. Ixta is daarnaast de nieuwe receptcolumnist voor de Britse krant The Guardian.

In het kort

Ixta Belfrage (1991) staat bekend om haar unieke kookstijl die het best te omschrijven is als 'onbeschaamd fusion'. Ze haalt inspiratie uit de drie voor haar zo belangrijke landen; Brazilië (waar haar...

Specificaties

Auteur
Ixta Belfrage
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
288
Ondertitel
Recepten die verrassen
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
23 augustus 2022
ISBN
9789464041873

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Mezcla"

Culinary notebooks Pizza's burgers & nacho's

Culinary notebooks Pizza's burgers & nac...

€ 5,99
Studenten Food - Cook's Collection

Studenten Food - Cook's Collection

€ 6,99