In het kort

Auteur: Sam Brooks
Taal: Nederlands
Pagina's: 128
Publicatiedatum: 2 juli 2021

Samenvatting

Het is tijd om je schort aan te trekken, het vuur aan te steken en aan de slag te gaan! Of je nu een barbecueparty organiseert voor een groot gezelschap of lekker voor jezelf of met z'n tweetjes, in dit boek vind je tal van BBQ-tips, -klassiekers, en verrassingen, zoals: gemarineerde lamsspiesen, kebabs met kip en mediterrane groenten, op cederhout gerookte zalm, geroosterde bloemkoolsteak, maïskolf met chiliboter, mangosalsa en marshmallow-aardbeispiesjes.

In het kort

Het is tijd om je schort aan te trekken, het vuur aan te steken en aan de slag te gaan! Of je nu een barbecueparty organiseert voor een groot gezelschap of lekker voor jezelf of met z'n tweetjes, in d...

Specificaties

Auteur
Sam Brooks
Uitgever
Rebo Productions
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
128
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
2 juli 2021
ISBN
9789036642569

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "License to grill"

Tasty Kookboek

Tasty Kookboek

Tasty
€ 24,99
Hoe je een brood laat rijzen

Hoe je een brood laat rijzen

Roly Allen
€ 19,99
Echt Italiaans

Echt Italiaans

€ 17,99
Het ultieme studentenkookboek

Het ultieme studentenkookboek

€ 14,99