In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 192
Publicatiedatum: 30 november 2018

Samenvatting

Wie ecologisch wil eten en Velt een beetje volgt, somt waarschijnlijk met gemak enkele vuistregels op: minder vlees, onbespoten, zelf aan de slag, niets verspillen … en natuurlijk met respect voor de seizoenen. Deze laatste vuistregel vormt de rode draad van onze nieuwste parel: het kookboek Kook het seizoen van Leentje Speybroeck. In haar boek volgt zij een jaar lang wat de seizoenen ons bieden hier dicht bij huis. Daarbij licht de auteur per seizoen vijf groenten of fruit toe in een speciale groentefiche. Daar lees je dan wanneer je die precies kunt eten, hoe je ze bewaart, voorbereidt, rauw bereidt, warm bereidt, met welke smaakmakers je ze het best combineert en welke partnergroenten of -fruit er goed bij gaan. Alle recepten zijn vegetarisch, en een groot deel ook veganistisch.

In het kort

Wie ecologisch wil eten en Velt een beetje volgt, somt waarschijnlijk met gemak enkele vuistregels op: minder vlees, onbespoten, zelf aan de slag, niets verspillen … en natuurlijk met respect voor de...

Specificaties

Auteur
Leentje Speybroeck
Uitgever
BoekWerkUtrecht
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
192
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
30 november 2018
ISBN
9789492907028

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Kook het seizoen"

Mini Maxine - Pop met schoudertas

Mini Maxine - Pop met schoudertas

€ 0,00