Laden...
In het kort
Samenvatting
Gilles van der Loo studeerde af als klinisch psycholoog, werkte twintig jaar in alle denkbare functies in de Amsterdamse horeca en debuteerde in 2010 als literair schrijver. Sindsdien publiceert hij verhalen en romans, die lovend worden ontvangen en meerdere keren genomineerd werden voor grote prijzen. Van 2018 tot 2021 schreef Gilles de illustere culinaire recensierubriek ‘Proefwerk’ voor Het Parool, de krant waar hij tegenwoordig nog aan verbonden is als journalist.
In het kort
Gilles van der Loo studeerde af als klinisch psycholoog, werkte twintig jaar in alle denkbare functies in de Amsterdamse horeca en debuteerde in 2010 als literair schrijver. Sindsdien publiceert hij v...
Specificaties
Auteur
Gilles Loo
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
256
Ondertitel
Een duurzame methode voor het inkopen, bereiden en bewaren van eten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
1 november 2022
ISBN
9789038810690
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Koken zonder recept"