In het kort

Auteur: Ae Jin Huys
Taal: Nederlands
Pagina's: 192
Publicatiedatum: 3 mei 2022

Samenvatting

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren. Er is een overvloed aan variëteiten van kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en een betere spijsvertering. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Koreaanse bevolking worden aan de gunstige effecten van kimchi toegeschreven.

AE JIN HUYS vertelt in dit boek over de basics van kimchi en de Koreaanse keuken. Let's eat!

Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! ??!, het geesteskind van AE JIN HUYS. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

In het kort

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren. Er is een overvloed aan variëteiten van k...

Specificaties

Auteur
Ae Jin Huys
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
192
Ondertitel
Gezond Koreaans koken
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
3 mei 2022
ISBN
9789401485470

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Kimchi"

2024

2024

€ 17,50
Vorstelijk tafelen in Nederland

Vorstelijk tafelen in Nederland

€ 29,95