Laden...
In het kort
Samenvatting
Nederland is een echt kaasland. Kaas wordt gemaakt
van melk. Er zijn heel veel soorten kaas. Oud en jong,
met en zonder korst, met grote of juist met kleine gaten.
Sommige kazen kun je schaven, andere zijn zo zacht
dat je ze met een lepel moet eten. Hoe ontstaan die
verschillen eigenlijk?
Kaas wordt gemaakt op boerderijen en in fabrieken.
Maar je kunt ook zelf kaas maken.
In het kort
Nederland is een echt kaasland. Kaas wordt gemaakt van melk. Er zijn heel veel soorten kaas. Oud en jong, met en zonder korst, met grote of juist met kleine gaten. Sommige kazen kun je schaven, andere...
Specificaties
Auteur
Marion Graaff
Uitgever
Schoolsupport Uitgeverij BV
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
24
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
22 februari 2019
ISBN
9789463418966
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Kaas"