In het kort

Auteur: Marleen Visser
Taal: Nederlands
Pagina's: 72
Publicatiedatum: 30 juni 2020

Samenvatting

In 30 heerlijk verkoelende recepten deelt ijsfanaat Marleen Visser de edele kunst van het ijs maken. In 'IJs' vind je recepten voor roomijs, sorbetijs en ijslollies. Naast de basisrecepten leer je heerlijke en verrassende combinaties maken, zoals spicy honingijs met perzik & merengue, ijslollies met komkommer, munt & granaatappel of tahini-chocoladeijs met stukjes chocolade. Alle recepten zijn makkelijk thuis te maken met behulp van een ijsmachine, powerblender of wat ijsvormpjes.

In het kort

In 30 heerlijk verkoelende recepten deelt ijsfanaat Marleen Visser de edele kunst van het ijs maken. In 'IJs' vind je recepten voor roomijs, sorbetijs en ijslollies. Naast de basisrecepten leer je hee...

Specificaties

Auteur
Marleen Visser
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
72
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
30 juni 2020
ISBN
9789023016540

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "IJs"

De weg van de smaak: het officiële Umamido kookboek

De weg van de smaak: het officiële Umami...

Guy Quirijnen
€ 25,00