Laden...
In het kort
Samenvatting
Bas Robben hoort tot de nieuwe generatie culinaire
journalisten en kookboekenauteurs. Hij schreef voor delicious., ontwikkelde receptuur voor Marley Spoon en voor een ouderenzorgcentrum. Eerder verschenen bij Good Cook Zuur (winnaar van de Gouden Garde Publieksprijs 2016), Vet en Sous-vide.
In het kort
Bas Robben hoort tot de nieuwe generatie culinaire journalisten en kookboekenauteurs. Hij schreef voor delicious., ontwikkelde receptuur voor Marley Spoon en voor een ouderenzorgcentrum. Eerder versch...
Specificaties
Auteur
Bas Robben
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
184
Ondertitel
de lekkerste hotpots uit China, Taiwan, Japan, Korea en Vietnam
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
18 januari 2021
ISBN
9789461432490
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Hotpot"