In het kort

Auteur: Becky Excell
Taal: Nederlands
Pagina's: 224
Publicatiedatum: 25 november 2021

Samenvatting

Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn gerechten waarvan je denkt dat je ze niet meer mag eten.   Bestsellerauteur en instagrammer Becky Excell legde zich tien jaar geleden volledig toe op het ontwikkelen van glutenvrije recepten. Het vervangen van ingrediënten door glutenvrije ingrediënten was altijd een teleurstelling. Dé geheime formule om dezelfde smaaksensatie te krijgen is het volledig her denken van het recept, van begin tot eind. En dat deed Becky voor de meer dan 100 recepten in dit kookboek. Van stokbrood tot pizza, van boerenbrood tot focaccia, van kipnuggets tot pad thai, van muffins tot cheesecake, met lactosevrije, vegetarische, vegan en low FODMAP-opties.

In het kort

Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en...

Specificaties

Auteur
Becky Excell
Uitgever
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
224
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
25 november 2021
ISBN
9789022338308

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Hoe maak je alles glutenvrij"

Het complete Kerstkookboek

Het complete Kerstkookboek

€ 16,99