In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 20 februari 2013

Samenvatting

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood.
Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende broden opleveren. Ook leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurdesemstarter je eigen zuurdesembroden te maken.

Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een internationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.

In het kort

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe m...

Specificaties

Auteur
Emmanuel Hadjiandreou
Uitgever
HarperCollins Holland
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Ondertitel
stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
20 februari 2013
ISBN
9789023013730

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Hoe bak ik brood"

Plafondhanger Moro thuis

Plafondhanger Moro thuis

€ 0,00