In het kort

Auteur: Peter Klosse
Taal: Nederlands
Pagina's: 320
Publicatiedatum: 1 oktober 2015

Samenvatting

Peter Klosse is eigenaar van Hotel en Restaurant De Echoput bij Apeldoorn, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht. Zijn leven staat in het teken van het begrijpen van gastronomie.

Angélique Schmeinck is een veelzijdig culinair en creatief talent. Zij presenteert over smaak op diverse podia en in talrijke tv-programma's, schrijft en inspireert, heeft jarenlang een Michelinster bewaakt en de methode Smaakvrienden ontwikkeld. Als het even kan, zoekt zij het hogerop in haar luchtballonrestaurant Culiair.

In het kort

Peter Klosse is eigenaar van Hotel en Restaurant De Echoput bij Apeldoorn, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht. Zijn leven staat...

Specificaties

Auteur
Peter Klosse
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
320
Ondertitel
over de smaak van wat we eten en drinken
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
1 oktober 2015
ISBN
9789059566408

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Het nieuwe proefboek"