In het kort

Auteur: Philip Khoury
Taal: Nederlands
Pagina's: 256
Publicatiedatum: 18 februari 2025

Samenvatting

In Het nieuwe bakken transformeert Philip Khoury de klassieke recepten voor patisserie en desserts in plantaardige creaties die je versteld zullen doen staan. Hij gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Ieder recept wordt stap voor stap uitgelegd, met tips van de chef én QR-codes voor extra duidelijkheid. De oogstrelende foto‘s doen de rest.Het nieuwe bakken staat boordevol heerlijk gebak en zoete lekkernijen, van appeltaart, cheesecake of sachertorte totnotenijs, chocoladekoekjes en tiramisu.

In het kort

In Het nieuwe bakken transformeert Philip Khoury de klassieke recepten voor patisserie en desserts in plantaardige creaties die je versteld zullen doen staan. Hij gebruikt alleen natuurlijke ingrediën...

Specificaties

Auteur
Philip Khoury
Uitgever
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
256
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
18 februari 2025
ISBN
9789022341513

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Het nieuwe bakken"

Het Ultieme Kamadoboek

Het Ultieme Kamadoboek

Zowie Tak
€ 29,95
Koken zonder vlees

Koken zonder vlees

Libelle
€ 15,00