In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 288
Publicatiedatum: 13 juli 2022

Samenvatting

Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame topproducten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.

Dit boek gaat over de mensen, de verhalen en de beleving achter meer dan vijftien internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.

In het kort

Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame topproducten die op traditionele manier en me...

Specificaties

Auteur
Frédéric Tricht
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
288
Ondertitel
De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
13 juli 2022
ISBN
9789401479561

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Het Kaasboek"

Het kurkuma kookboek

Het kurkuma kookboek

€ 6,99