In het kort

Auteur: Miriam Reijen
Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 7 april 2016

Samenvatting

Het hardloperskookboek deel 2

In 2013 verscheen Het hardloperskookboek. En dat is in sportieve en culinaire kringen niet onopgemerkt gebleven, want van dit boek werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Maar ondertussen heeft de wereld niet stilgestaan. In Het hardloperskookboek deel 2 neemt Miriam van Reijen je mee naar het volgende level. Met nieuwe recepten, de meest recente wetenschappelijke informatie en praktische tips om nog meer uit je training te halen, nog sneller te herstellen en op weg te gaan naar een nieuw persoonlijk record. Lees alles over het nut van low carb-trainen, de (on)zin van eiwitshakes en welke voedingsmiddelen jouw prestaties kunnen verbeteren. De prachtige fotografie is net als in deel 1 van de hand van Barbara Kerkhof.

Het hardloperskookboek (deel 1 en deel 2) biedt wetenschappelijk inzicht in welk eetpatroon je prestaties nu echt bevordert. Maar eerst en vooral is dit een boek met originele recepten voor sporters. Recepten die meestal verantwoord, maar áltijd lekker zijn.

In het kort

Het hardloperskookboek deel 2In 2013 verscheen Het hardloperskookboek. En dat is in sportieve en culinaire kringen niet onopgemerkt gebleven, want van dit boek werden meer dan 10.000 exemplaren verkoc...

Specificaties

Auteur
Miriam Reijen
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
7 april 2016
ISBN
9789029506045

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Het hardloperskookboek"