In het kort

Auteur: Wouter Verkerk
Taal: Nederlands
Pagina's: 120
Publicatiedatum: 24 september 2018

Samenvatting

Over de auteur: Wouter Verkerk is al jarenlang één van de meest gevraagde trainers en inspiratoren van bedieningsmedewerkers in de Nederlandse en Belgische horeca. Zijn zelf ontwikkelde modellen Wouter’s Big5 en het 12-stappen-gast-contactplan worden in honderden moderne horecabedrijven gebruikt als leidraad voor de dagelijkse service. Over het boek: Wouter beschrijft de aandachtspunten voor de (nieuwe) medewerker in de bediening van het moderne horecabedrijf. Praktisch uitgewerkte tips, vaktermen en begrippen die je moet kennen. Ook het slimme 12-stappen-gast-contactplan en het Big5 Mystery Visit rapport zijn in dit boek opgenomen. Dit boekje is dé inwerk- en naslaggids voor medewerkers in het moderne horecabedrijf!

In het kort

Over de auteur: Wouter Verkerk is al jarenlang één van de meest gevraagde trainers en inspiratoren van bedieningsmedewerkers in de Nederlandse en Belgische horeca. Zijn zelf ontwikkelde modellen Woute...

Specificaties

Auteur
Wouter Verkerk
Uitgever
Verkerck B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
120
Ondertitel
Ãlles wat je moet weten over werken in de bediening van een modern horecabedrijf
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
24 september 2018
ISBN
9789082754612

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca!"