In het kort

Auteur: Joeri Veul
Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 15 oktober 2024

Samenvatting

Eet meer peulvruchten met de vegetarische recepten uit Heilig Boontje. Joeri Veul laat zien hoe je door kooktechnieken, het spelen met texturen en verrassende smaakcombinaties eindeloos kunt variëren met peulvruchten, zonder gebruik van vleesvervangers. Van gerechten die in een peulenschil op tafel staan tot en met hands-on gerechten, weekenddiners en zoete gerechten. Laat peulvruchten schitteren en eet gevarieerd: maak geroosterde groenten met koffie-tahinspread, couscous met kikkererwten & gepofte druiven of bakgerechten zoals linzenbrood met mangochutney.

In het kort

Eet meer peulvruchten met de vegetarische recepten uit Heilig Boontje. Joeri Veul laat zien hoe je door kooktechnieken, het spelen met texturen en verrassende smaakcombinaties eindeloos kunt variëren...

Specificaties

Auteur
Joeri Veul
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Ondertitel
het ultieme kookboek over peulvruchten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
15 oktober 2024
ISBN
9789461433268

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Heilig Boontje"

Een kookboek.

Een kookboek.

€ 49,99
Junior Bake off

Junior Bake off

€ 15,00