In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 15 februari 2023
Lengte: 23 cm
Breedte: 209 cm
Hoogte: 257 cm

Samenvatting

Hartig of zoet, knapperig of smeuïg, glutenvrij of traditioneel, in dit boek vindt elke foodie een taart of quiche naar zijn smaak. Bak klassiekers zoals quiche lorraine, flammkuchen of tarte tatin, en ontdek originele recepten met verrassende combinaties. Wat dacht je van groentetaart met butternut, gekonfijte rode ui en verse geitenkaas, een vegan quiche met champignons, kastanjes en tofu of een chocoladetaart met geroosterde boekweit en cacaonibs? Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.

In het kort

Hartig of zoet, knapperig of smeuïg, glutenvrij of traditioneel, in dit boek vindt elke foodie een taart of quiche naar zijn smaak. Bak klassiekers zoals quiche lorraine, flammkuchen of tarte tatin, e...

Specificaties

Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
15 februari 2023
ISBN
9789044763577
Lengte
23 cm
Breedte
209 cm
Hoogte
257 cm

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Heerlijke quiches en taarten bakken"

Basics to Brilliance Kids

Basics to Brilliance Kids

Donna Hay
€ 33,50