Laden...
In het kort
Samenvatting
Nigel Slater is al vele jaren een grote naam in de culinaire wereld. Slater, woonachtig in Londen, is een bekroond kookboekenauteur, journalist en televisiepresentator. Hij schrijft al ruim 25 jaar foodcolumns voor The Observer en won talloze prijzen voor zijn kookboeken, waarvan een groot deel in vertaling bij Fontaine Uitgevers verscheen. Zo won hij de James Beard Award, de National
Book Award, de Glenfiddich Trophy, de André Simon Memorial Prize, de British Biography of the Year en een Fortnum & Mason Best Food Book Award. In de zomer van 2021 ontving hij de titel OBE, een riddersorde van het Britse Rijk, voor zijn verdiensten in de wereld van koken en literatuur.
Book Award, de Glenfiddich Trophy, de André Simon Memorial Prize, de British Biography of the Year en een Fortnum & Mason Best Food Book Award. In de zomer van 2021 ontving hij de titel OBE, een riddersorde van het Britse Rijk, voor zijn verdiensten in de wereld van koken en literatuur.
In het kort
Nigel Slater is al vele jaren een grote naam in de culinaire wereld. Slater, woonachtig in Londen, is een bekroond kookboekenauteur, journalist en televisiepresentator. Hij schrijft al ruim 25 jaar fo...
Specificaties
Auteur
Nigel Slater
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
320
Ondertitel
Heerlijke groenterecepten voor de herfst en de winter
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
28 augustus 2020
ISBN
9789059562448
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Greenfeast"