In het kort

Auteur: R. Boer
Taal: Nederlands
Pagina's: 112
Publicatiedatum: 27 november 2008

Samenvatting

De frambozenliefhebbers van Raspberry-Maxx laten in Frambozen verrassend fruit alle facetten van de framboos zien. Carlo laat ons de verschillende soorten en rassen zien, geeft tips voor het verbouwen van deze kwetsbare vrucht en verrast ons met zijn filosofische beschouwingen. Henny vertelt over haar jeugd, de overname van het bedrijf en hoe ze op traditionele wijze jam ging maken, al snel gevolgd door siropen, sauzen, snoepjes, chutneys, azijn, mosterd enzovoorts. Bijzondere recepten In Frambozen verrassend fruit vindt u ook recepten van chef-koks van toprestaurants zoals ’t Nonnetje, ’t Schulten Hues, Château de Raay,De Kas, De Koriander, De Kromme Dissel, De Kromme Watergang, De Leest, De Treeswijkhoeve, Heeren van Harinxma, Kaatje bij de Sluis, Oud Sluis, Parkheuvel, Restaurant.NL, Ron Blaauw, Villa De Duinen, Wilhelminapark, Wolflsaar en van patisserie Vermeer. Frambozen, verrassend fruit is een prachtig boek voor liefhebbers van koken, tuinieren en fruit.

In het kort

De frambozenliefhebbers van Raspberry-Maxx laten in Frambozen verrassend fruit alle facetten van de framboos zien. Carlo laat ons de verschillende soorten en rassen zien, geeft tips voor het verbouwen...

Specificaties

Auteur
R. Boer
Uitgever
KunstMag
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
112
Ondertitel
verrassend fruit, Tips voor de tuin - Recepten voor de topkoks
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
27 november 2008
ISBN
9789075979169

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Frambozen"

Koken zonder vlees

Koken zonder vlees

Libelle
€ 15,00
Dagelijkse Kost Scheurkalender 2026

Dagelijkse Kost Scheurkalender 2026

Jeroen Meus
€ 20,00