In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 144
Publicatiedatum: 15 april 2022

Samenvatting

Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het eetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers, denkers en kunstenaars uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan de invloed van restaurant Noma op de huidige eetcultuur, een kleine geschiedenis van de rookworst, de betekenis van het mensen­ recht op goed voedsel, de noodzaak om met al onze zintuigen te eten, de ontwikkeling van volkstuintjes en de vraag waarom doperw­ten en wortels zo nodig samen in een pot moeten. En nog veel meer. Flevo Campus-jaarboek 2021-2022 Flevo Campus bundelt elk jaar de beste essays over het (stedelijk) voedselsysteem van de toekomst. Met dit jaar bijdragen van: Yves Segers, Hiske Versprille, Ellen Mangnus, Floris Visser, Hannah de Korte, Amber Striekwold, Jos Spijkerman, Bee Wilson, Brigit Toebes, Esther Veen en Lenno Munnikes C'----.._

In het kort

Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het eetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers, denkers en...

Specificaties

Uitgever
Gennep B.V., Uitgeverij Van
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
144
Ondertitel
van authenticiteit tot zintuigelijkheid: verleden, heden en toekomst van ons voedsel
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
15 april 2022
ISBN
9789461645586

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Foerageren of fabrieksworst"

Begeleiden van multi-probleemgezinnen in de jeugdzorg

Begeleiden van multi-probleemgezinnen in...

G. Vaessen
€ 17,40
Big data en innovatieve methoden voor criminologisch onderzoek

Big data en innovatieve methoden voor cr...

€ 98,95