Laden...
In het kort
Taal: Nederlands
Pagina's: 144
Publicatiedatum: 15 april 2022
Samenvatting
Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het
eetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers,
denkers en kunstenaars uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan de invloed van restaurant Noma
op de huidige eetcultuur, een kleine geschiedenis van de rookworst, de betekenis van het mensen
recht op goed voedsel, de noodzaak om met al onze zintuigen te eten, de ontwikkeling van
volkstuintjes en de vraag waarom doperwten en wortels zo nodig samen in een pot moeten. En nog
veel meer.
Flevo Campus-jaarboek 2021-2022
Flevo Campus bundelt elk jaar de beste essays over het (stedelijk) voedselsysteem van de toekomst.
Met dit jaar bijdragen van:
Yves Segers, Hiske Versprille, Ellen Mangnus, Floris Visser, Hannah de Korte, Amber Striekwold, Jos
Spijkerman, Bee Wilson, Brigit Toebes, Esther Veen en Lenno Munnikes
C'----.._
In het kort
Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het eetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers, denkers en...
Specificaties
Uitgever
Gennep B.V., Uitgeverij Van
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
144
Ondertitel
van authenticiteit tot zintuigelijkheid: verleden, heden en toekomst van ons voedsel
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
15 april 2022
ISBN
9789461645586
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Foerageren of fabrieksworst"