In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 202
Publicatiedatum: 21 oktober 2024
Lengte: 20 cm
Breedte: 203 cm
Hoogte: 247 cm

Samenvatting

Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Chefs duo Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) stellen je hun keuken voor: met producten van eigen bodem streven ze continu naar vernieuwing en verbetering. Van verfijnde voorgerechten tot luxueuze desserts: in Finesse worden toegankelijke gerechten gecombineerd met meer geavanceerde recepten voor de avontuurlijke thuiskok. Pure verwennerij op alle fronten!

In het kort

Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Chefs duo Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) stellen je hun keuken voor: me...

Specificaties

Auteur
Thomas Diepersloot, Jacob Jan Boerma
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
202
Ondertitel
De subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
21 oktober 2024
ISBN
9789401430272
Lengte
20 cm
Breedte
203 cm
Hoogte
247 cm

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Finesse"

Wereldbiergids

Wereldbiergids

€ 14,99
Culinary Notebooks Soep

Culinary Notebooks Soep

€ 5,99