In het kort

Auteur: Andy Hamilton
Taal: Engels
Pagina's: 288
Publicatiedatum: 16 juni 2020

Samenvatting

Kombucha, kimchi, kefir and more—you can ferment nearly anything— for healthy, exciting and tasty dishes.

In het kort

Kombucha, kimchi, kefir and more—you can ferment nearly anything— for healthy, exciting and tasty dishes.

Specificaties

Auteur
Andy Hamilton
Uitgever
Van Ditmar Boekenimport B.V.
Taal
Engels
Aantal pagina's
288
Ondertitel
How to Make Your Own Cultured Butter, Fermented Fish, Perfect Kimchi, and Beyond
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
16 juni 2020
ISBN
9781682684696

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Fermenting Everything"

Booze for Free: The Definitive Guide to Making Beer, Wines, Cocktail Bases, Ciders, and Other Dr inks at Home

Booze for Free: The Definitive Guide to...

Andy Hamilton
€ 28,95