In het kort
Samenvatting
Geef je ogen de kost in dit verrukkelijke boek over etenswaren, gerechten en ingrediënten van over de hele wereld. Iedere pagina zal het water in je mond laten lopen, of je nu fruitsoorten bestudeert, taartjes bewondert of kijkt hoeveel soorten pasta en noedels van meel, ei en water kunnen worden bereid.
50 spreads, elk met een ander thema, stillen je honger naar kennis van de wereldkeuken. In hapklare brokjes worden de meest uiteenlopende voedselfeitjes gepresenteerd. Zo ontdek je hoe kaas wordt gemaakt, waarom je gaat huilen van uien en maak je een reis van boerderij naar bord.
In het kort
Geef je ogen de kost in dit verrukkelijke boek over etenswaren, gerechten en ingrediënten van over de hele wereld. Iedere pagina zal het water in je mond laten lopen, of je nu fruitsoorten bestudeert,...
Specificaties
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Een wereld vol lekkers"