In het kort

Auteur: Laura Gladwin
Taal: Nederlands
Pagina's: 96
Publicatiedatum: 9 november 2021

Samenvatting

Geef je ogen de kost in dit verrukkelijke boek over etenswaren, gerechten en ingrediënten van over de hele wereld. Iedere pagina zal het water in je mond laten lopen, of je nu fruitsoorten bestudeert, taartjes bewondert of kijkt hoeveel soorten pasta en noedels van meel, ei en water kunnen worden bereid.

50 spreads, elk met een ander thema, stillen je honger naar kennis van de wereldkeuken. In hapklare brokjes worden de meest uiteenlopende voedselfeitjes gepresenteerd. Zo ontdek je hoe kaas wordt gemaakt, waarom je gaat huilen van uien en maak je een reis van boerderij naar bord.

In het kort

Geef je ogen de kost in dit verrukkelijke boek over etenswaren, gerechten en ingrediënten van over de hele wereld. Iedere pagina zal het water in je mond laten lopen, of je nu fruitsoorten bestudeert,...

Specificaties

Auteur
Laura Gladwin
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
96
Ondertitel
Een encyclopedie met meer dan 1000 lekkernijen
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
9 november 2021
ISBN
9789047713241

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Een wereld vol lekkers"