Laden...
In het kort
Samenvatting
Brood is dagelijks en vertrouwd, maar Een boek over brood is uitzonderlijk en verrassend. Terwijl het je leert hoe je de perfecte baguette kunt maken, brengt het broodbakken terug tot de basis, tot begrip, gevoel en intuïtie. Toegankelijk en zonder pretentie.
Over de auteur: Afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden, groeide Issa Niemeijer-Brown op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Hij koos voor het bakkersvak nadat hij eerst cum laude afstudeerde als socioloog aan de UvA. Na een jarenlange leerschool bij vooraanstaande bakkerijen in Nederland, Frankrijk en Italië richtte Issa Niemeijer-
Brown – aanvankelijk samen met zijn broer – in 2008 een ambachtelijke Franse bakkerij op in hartje Amsterdam, de Gebroeders Niemeijer. Inmiddels is zijn bakkerij ook internationaal vermaard om de croissants, patisserie en brood.
'Dat Issa zijn receptuur voor ons heeft opgeschreven is het grootste feest van het jaar! HOERA!'
– Yvette van Boven
‘Insiders weten het allang: het lekkerste brood van Amsterdam en verre omgeving wordt gebakken door Issa en z’n bakkers.’
– Cees Holtkamp
In het kort
Brood is dagelijks en vertrouwd, maar Een boek over brood is uitzonderlijk en verrassend. Terwijl het je leert hoe je de perfecte baguette kunt maken, brengt het broodbakken terug tot de basis, tot be...
Specificaties
Auteur
Issa Niemeijer
Uitgever
Uitgeverij Brandt
Taal
Nederlands
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
1 september 2020
ISBN
9789493095335
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Een boek over brood"