In het kort

Auteur: SANDRINE MAQUET
Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 15 juni 2025

Samenvatting

Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de populaire klassiekers tot verrassende combinaties. Je leert niet alleen hoe je de lekkerste jam, chutney, compote en marmelade maakt, maar ook hoe je je potten moet vullen en bewaren, welke benodigdheden je in je keuken moet hebben en wat je kan doen als het niet helemaal lijkt te lukken.

Sandrine Maquet leerde als kind van haar oma Marie-Rose jam maken. Ze werkt al jaren als chef en haar overheerlijke creaties vallen vaak in de prijzen.

In het kort

Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de populaire klassiekers tot verrassende combinaties. Je leert niet alleen hoe je de lekkerste jam, chutney, c...

Specificaties

Auteur
SANDRINE MAQUET
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Ondertitel
De beste technieken, bereidingstips en recepten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
15 juni 2025
ISBN
9789044768428

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "De lekkerste jam & confituur bijbel"