In het kort

Auteur: Inge Rylant
Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 10 september 2025

Samenvatting

Duik in de rijke smaken van de Japanse keuken me deze geïllustreerde gids die je meeneemt op culinaire ontdekkingstocht. Dit compacte boekje biedt een schat aan informatie over iconische japanse gerechten en ingrediënten, van miso tot matcha, van tofu tot tempura. Perfect voor avontuurlijke thuiskoks, nieuwsgierige reizigers en iedereen die verder wil dan sushi en ramen.

Met levendige illustraties en verrassende hoofdstukken helpt deze gids je de authentieke smaken van Japan te ontdekken, of je nu in een izakaya - een Japans eethuisje - zit of door een Japanse supermarkt struint.
Een visueel feest en een smakelijke reis in één!

In het kort

Duik in de rijke smaken van de Japanse keuken me deze geïllustreerde gids die je meeneemt op culinaire ontdekkingstocht. Dit compacte boekje biedt een schat aan informatie over iconische japanse gerec...

Specificaties

Auteur
Inge Rylant
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Ondertitel
Een culinaire reis in 150 tips
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
10 september 2025
ISBN
9789020978544

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "De Japanse keuken van miso tot matcha"

Dat kan ik niet ; Dat kan ik wel

Dat kan ik niet ; Dat kan ik wel

Inge Rylant
€ 19,50