Laden...
In het kort
Samenvatting
Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden.
Dit boek gaat over de orthomoleculaire voedingsleer en geeft een praktische uitwerking ervan in de vorm van recepten.
'Orthomoleculair' betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt.
Het doel van de auteur is om een manier van denken en handelen in de keuken te bevorderen, die onze lichamelijke en mentale gezondheid ten goede komt.
Door een orthomoleculair voedingspatroon ontstaat er in eerste instantie meer energie en andere positieve gevolgen zoals een beter slaappatroon, een minder opgejaagd gevoel, enz.
Daarnaast verbetert de weerstand aanzienlijk, zodat ondermeer bacteriën en virussen geen grip op ons krijgen.
Dit boek is een stap om de verantwoording te nemen voor je eigen gezondheid, je energie en de kwaliteit van je eigen leven.
In het kort
Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Dit boek gaat over de orthomoleculaire voedingsleer en geeft een...
Specificaties
Auteur
Birgit Heij
Uitgever
't Gulden Boek (De Christelijke Boekence
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
144
Ondertitel
theorie en praktijk van de orthomoleculaire voeding
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
24 oktober 2011
ISBN
9789057871566
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "De beste dokter staat in de keuken"