Laden...
In het kort
Samenvatting
In dit boek wordt op een toegankelijke en voor niet-specialisten begrijpelijke manier uiteengezet wat allergieën zijn, en wat we er niet toe rekenen. Het gaat in op waar de oorzaken lijken te liggen.
In het kort
In dit boek wordt op een toegankelijke en voor niet-specialisten begrijpelijke manier uiteengezet wat allergieën zijn, en wat we er niet toe rekenen. Het gaat in op waar de oorzaken lijken te liggen.
Specificaties
Auteur
Harry Wichers
Uitgever
Brill, NV Koninklijke
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
184
Ondertitel
Wat is voedselallergie, waar komt het van en is het te verslaan
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
21 december 2018
ISBN
9789086863327
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "De achilleshiel van allergie"