In het kort

Auteur: Mirjam Veenman
Taal: Nederlands
Pagina's: 128
Publicatiedatum: 4 juni 2019

Samenvatting

Mirjam Veenman van Keukengeheim culinaire evenementen heeft een grote voorliefde voor goed, lokaal en eerlijk eten en dat is, als het even kan, uitgangspunt voor wat zij onderneemt. Het schrijven van dit boek was een uitdaging die zij met beide handen heeft aangegrepen. ‘Wat is er leuker dan te schrijven over de Culinair Erfgoed Diners die we met zoveel plezier en toewijding hebben georganiseerd.’ Loes Talens van Hotel Restaurant Bitter en Zoet runt samen met Rik Dortmond (chefkok, tuinman en varkenshoeder) dit hotel restaurant in Veenhuizen, een van de Koloniën van Weldadigheid. Waar Rik zich vooral bezig houdt met mooie gerechten van lokale en regionale producten, vertelt Loes graag de verhalen over de historie van deze bijzondere plek. ‘Voedsel, of eigenlijk het gebrek aan, verbond de 7 Koloniën met elkaar. Wat is het prachtig om de rijke historie letterlijk te proeven in een heerlijk gerecht op je bord.’

In het kort

Mirjam Veenman van Keukengeheim culinaire evenementen heeft een grote voorliefde voor goed, lokaal en eerlijk eten en dat is, als het even kan, uitgangspunt voor wat zij onderneemt. Het schrijven van...

Specificaties

Auteur
Mirjam Veenman
Uitgever
20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
128
Ondertitel
200 jaar Koloniën van Weldadigheid op je bord
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
4 juni 2019
ISBN
9789023256663

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Culinair Erfgoed Diner"

Houtvademecum

Houtvademecum

€ 139,95