In het kort

Auteur: Kwoklyn Wan
Taal: Nederlands
Pagina's: 160
Publicatiedatum: 16 juni 2020

Samenvatting

Het logische vervolg op 'Chinese Takeaway' voor alle liefhebbers van de Chinese keuken, maar die vegetariër zijn óf het gebruik van vlees of vis willen beperken, is er! Chinezen eten alles (zegt men), dus ook heel veel gerechten zonder vlees of vis. Chef-kok en BBC-presentator Kwoklyn Wan geeft je met 'Chinese Takeaway Veggie' de meest populaire vegetarische Chinese gerechten die in een handomdraai te maken zijn.

In 'Chinese Takeaway Veggie' staan meer dan 70 recepten voor geurige soepen, voor-, hoofd- en bijgerechten, dumplings en sauzen, inclusief een vegan-optie
bij een groot deel van de receptuur. Haal meer uit vleesvervangers als tofu en tempeh en maak eens knapperige tofu met bosuitjes en chilibonenpasta. Gebruik vlezige groenten als bloemkool en maak 'kung po bloemkool'.

Inclusief recepten voor sauzen, dips en Chinees tafelzuur tover je de heerlijkste maaltijden - van eenvoudig doordeweeks tot en met feestelijke
buffetgerechten en partysnacks op je bord: van veggie wonton soep, chili tofu ramen en paddenstoelencurry tot en met dandan-noedels.

In het kort

Het logische vervolg op 'Chinese Takeaway' voor alle liefhebbers van de Chinese keuken, maar die vegetariër zijn óf het gebruik van vlees of vis willen beperken, is er! Chinezen eten alles (zegt men),...

Specificaties

Auteur
Kwoklyn Wan
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
160
Ondertitel
meer dan 70 vegetarische Chinese gerechten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
16 juni 2020
ISBN
9789461432360

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Chinese Takeaway Veggie"

Chinese Takeaway met 5 ingrediënten

Chinese Takeaway met 5 ingrediënten

Kwoklyn Wan
€ 22,50