Laden...
In het kort
Samenvatting
Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants in Durbuy - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi en Wagyu - bedient hij een heel divers publiek.
In zijn nieuwe boek toont hij zijn diverse keukenstijlen, maar focust hij vooral op toegankelijke recepten met zoveel mogelijk ingrediënten van bij ons. Chez Bru bij jou thuis!
In het kort
Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants in Durbuy - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi e...
Specificaties
Auteur
Wout Bru
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
184
Ondertitel
De brasseriekeuken van Wout Bru
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
1 mei 2024
ISBN
9789401499439
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Chef Bru"