In het kort

Auteur: Wout Bru
Taal: Nederlands
Pagina's: 184
Publicatiedatum: 1 mei 2024

Samenvatting

Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants in Durbuy - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi en Wagyu - bedient hij een heel divers publiek.

In zijn nieuwe boek toont hij zijn diverse keukenstijlen, maar focust hij vooral op toegankelijke recepten met zoveel mogelijk ingrediënten van bij ons. Chez Bru bij jou thuis!

In het kort

Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants in Durbuy - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi e...

Specificaties

Auteur
Wout Bru
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
184
Ondertitel
De brasseriekeuken van Wout Bru
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
1 mei 2024
ISBN
9789401499439

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Chef Bru"

Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes

Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes

Karin Luiten
€ 26,99