In het kort

Auteur: Laurentz Craane
Taal: Nederlands
Pagina's: 160
Publicatiedatum: 31 maart 2020

Samenvatting

Laurentz Craane is chefkok en burgerspecialist bij Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem. Hij is drievoudig winnaar van de Beste burger van Nederland. De perfecte hamburger, die maak je niet zomaar. Laurentz denkt over ieder element van zijn burger na en perfectioneert elk detail. En dat proef je in elke burger die hij zijn gasten voorzet.



Gerbrand Kruijssen leerde onder meer cocktailshaken bij Cocktail King. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca ontwikkelt Gerbrand tegenwoordig zelf cocktailrecepten. Dit doet hij onder andere voor Wenneker Distilleries.

In het kort

Laurentz Craane is chefkok en burgerspecialist bij Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem. Hij is drievoudig winnaar van de Beste burger van Nederland. De perfecte hamburger, die maak je niet zomaar....

Specificaties

Auteur
Laurentz Craane
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
160
Ondertitel
De lekkerste vlees-, vis- en vegaburgers
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
31 maart 2020
ISBN
9789038808444

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Burgers"