Laden...
In het kort
Samenvatting
Louie Van Nieuwborgh, getogen in Vlaanderen en verkast naar Berlijn, heeft zijn vaste stekje in Kreuzberg. Hij heeft al sinds jaren een voorliefde voor bakken. In Berlijn richtte hij Flouxus Food op, een collectief dat food en intermedia op unieke wijze combineert.
In het kort
Louie Van Nieuwborgh, getogen in Vlaanderen en verkast naar Berlijn, heeft zijn vaste stekje in Kreuzberg. Hij heeft al sinds jaren een voorliefde voor bakken. In Berlijn richtte hij Flouxus Food op,...
Specificaties
Auteur
Louie Van Nieuwenborgh
Uitgever
BORGERHOFF & LAMBERIGTS
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
168
Ondertitel
75 underground recepten door Flouxus
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
20 november 2024
ISBN
9789493387102
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Bruingebakken in Berlijn"