Laden...
In het kort
Samenvatting
Chef Joris Bijdendijk kookte in acht jaar tijd drie Michelinsterren bij elkaar. Voor Bridges in 2014, RIJKS in 2017 – waarvan hij de executive chef is – en recent voor zijn in 2019 geopende restaurant Wils. Bijdendijk promoot de keuken van de Lage Landen, gekenmerkt door het gebruik van Nederlandse producten. In 2017 verscheen zijn eerste kookboek Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen, waarmee hij een nominatie kreeg voor Het Gouden Kookboek 2018. In 2021 volgde zijn tweede kookboek: Bij Bijdendijk thuis. Dagelijkse kost voor iedereen. Samen met Samuel Levie bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit.
Samuel Levie is worstmaker bij Brandt & Levie, co-founder van campagnebureau Food Cabinet en columnist bij o.a. Het Parool en Trouw. Samuel schreef diverse kookboeken, waaronder De worst story, We eten thuis en Eten met Nijntje. Samen met Joris Bijdendijk bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit.
In het kort
Chef Joris Bijdendijk kookte in acht jaar tijd drie Michelinsterren bij elkaar. Voor Bridges in 2014, RIJKS in 2017 – waarvan hij de executive chef is – en recent voor zijn in 2019 geopende restaurant...
Specificaties
Auteur
Joris Bijdendijk
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
160
Ondertitel
52 kleurrijke recepten voor het hele jaar
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
25 maart 2025
ISBN
9789038815282
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Broodjes van Sam & Joris"