In het kort

Auteur: Massimo Bottura
Taal: Nederlands
Pagina's: 424
Publicatiedatum: 1 februari 2018

Samenvatting

Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die elders op de Expo of in de stad over waren. De bevriende chefs, waaronder René Redzepi en Alain Ducasse, werden op de proef gesteld en uitgedaagd, maar creëerden allemaal 'gouden' gerechten.

In dit boek zijn al deze inspirerende recepten gebundeld en kan de thuiskok met eenvoudige ingrediënten de lekkerste gerechten maken. Bottura's visie verandert de manier waarop je over voedsel denkt en de manier waarop je ermee omgaat.

In het kort

Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die el...

Specificaties

Auteur
Massimo Bottura
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
424
Ondertitel
Ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
1 februari 2018
ISBN
9789089897619

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Brood is goud"

In de keuken van het Spaanse dorp Polopos

In de keuken van het Spaanse dorp Polopo...

Wijnand Boon
€ 27,50
Heerlijke recepten met mungbonen en kruiden

Heerlijke recepten met mungbonen en krui...

Jennie Blom
€ 36,95