Laden...
In het kort
Samenvatting
Merijn Tol is kok, ontwikkelt receptuur, culinaire concepten, schrijft over eten en is foodstylist. Ze werkt als culinair redacteur voor delicious. en schrijft wekelijks een smulpaap (column) in Het Parool. Samen met Nadia Zerouali schreef zij bekroonde kookboeken over de Arabisch-mediterrane keukens. Zij hebben samen ook de productlijn Nadia & Merijn’s SOUQ.
Merijn reist veel door Zuid-Europa, de Maghreb en het Midden- Oosten om Arabische keukens te onderzoeken en te koken met de lokale vrouwen. De keuken is voor haar een plek om mensen te verbinden.
Merijn reist veel door Zuid-Europa, de Maghreb en het Midden- Oosten om Arabische keukens te onderzoeken en te koken met de lokale vrouwen. De keuken is voor haar een plek om mensen te verbinden.
In het kort
Merijn Tol is kok, ontwikkelt receptuur, culinaire concepten, schrijft over eten en is foodstylist. Ze werkt als culinair redacteur voor delicious. en schrijft wekelijks een smulpaap (column) in Het P...
Specificaties
Auteur
Merijn Tol
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
304
Ondertitel
Verhalen en recepten uit een mediterrane stad
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
3 juni 2021
ISBN
9789038810379
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Beiroet"