In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 128
Publicatiedatum: 22 november 2022
Lengte: 20 cm
Breedte: 211 cm
Hoogte: 260 cm

Samenvatting

Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.

In het kort

Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.

Specificaties

Auteur
Fabian Beck, Giuseppe Messina, Rob Reinkemeyer, Stephan Stohl
Uitgever
Rebo Productions
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
128
Ondertitel
Techniek, know-how en recepten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
22 november 2022
ISBN
9789036644860
Lengte
20 cm
Breedte
211 cm
Hoogte
260 cm

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "BBQ Kamado - Fire, Food & Friends"

A2

A2

€ 76,50
Leerwerkboek

Leerwerkboek

€ 30,80
ENG B1 HLC

ENG B1 HLC

€ 0,00
Flitsbezoek waaier

Flitsbezoek waaier

€ 17,50
Online marketing en het toepassen van e-commerce folio

Online marketing en het toepassen van e-...

€ 0,00