In het kort

Auteur: Emmelou Green
Taal: Nederlands
Pagina's: 240
Publicatiedatum: 31 januari 2019

Samenvatting

Meer dan 100 makkelijke glutenvrije recepten

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.

Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.

In het kort

Meer dan 100 makkelijke glutenvrije recepten Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. N...

Specificaties

Auteur
Emmelou Green
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
240
Ondertitel
Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
31 januari 2019
ISBN
9789461317148

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Bakken zonder gluten"