In het kort
Samenvatting
Helen Goh is patissier en psycholoog. Ze werd geboren in Maleisië maar begon haar kookcarrière in Australië, waar ze als klein meisje naartoe verhuisde. Ze werkte als chef patisserie bij het gerenommeerde restaurant Donovans in Melbourne, waarna ze naar Londen vertrok en daar al snel bij Ottolenghi terechtkwam. Ze werkt al ruim tien jaar samen met Yotam, schrijft columns voor The Guardian en was eerder co-auteur van Sweet. Helen gebruikt veel Aziatische, westerse en midden-oosterse invloeden in haar recepten. Ze woont in Londen met haar man en twee zonen.
In het kort
Helen Goh is patissier en psycholoog. Ze werd geboren in Maleisië maar begon haar kookcarrière in Australië, waar ze als klein meisje naartoe verhuisde. Ze werkte als chef patisserie bij het gerenomme...
Specificaties
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Bakgeluk"