In het kort

Auteur: Jan Boeren
Taal: Nederlands
Pagina's: 190
Publicatiedatum: 31 mei 2024

Samenvatting

Een ijsje, zelfgemaakt, heerlijk van smaak en goed van consistentie, dat mooi wegsmelt: niet te lang, niet te kort, waardoor aroma’s zich in de mond volledig kunnen ontwikkelen. Wie wil dat nu niet? Recepten voor ijsjes die je op internet of in kookboeken vindt, voldoen zelden aan deze criteria. En dat is ook wel logisch, want er schuilt heel wat technologie achter goed ambachtelijk ijs. Moeilijk? Nee, het rekenwerk kunnen we overlaten aan rekenmodellen: je hoeft alleen maar de gewenste waardes in te vullen en er rolt zo een recept uit. Maak in Ambachtelijk ijs in zeven lessen kennis met de kunst van het ijs bereiden. Van sorbets tot lekker zuivelijs en van eenvoudige tot complexe ijscreaties; Jan Boeren leidt je in zeven lessen op tot een volleerd ijsmaker. Je gasten zullen versteld staan! Jan Boeren is oprichter van Le Cuisinier: Kennisplatform voor amateurkoks. Hij ontwikkelde de startcursus IJsbereiden en later de technische cursus IJsbereiden. Deze werden via Le Cuisinier in digitale vorm aangeboden en zijn nu te boek gesteld.

In het kort

Een ijsje, zelfgemaakt, heerlijk van smaak en goed van consistentie, dat mooi wegsmelt: niet te lang, niet te kort, waardoor aroma’s zich in de mond volledig kunnen ontwikkelen. Wie wil dat nu niet?...

Specificaties

Auteur
Jan Boeren
Uitgever
20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
190
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
31 mei 2024
ISBN
9789464711905

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Ambachtelijk ijs in zeven lessen"

Bordopmaak in zeven lessen

Bordopmaak in zeven lessen

Jan Boeren
€ 24,90
Dagelijkse Kost Scheurkalender 2024

Dagelijkse Kost Scheurkalender 2024

Jeroen Meus
€ 20,00