Laden...
In het kort
Auteur: Josephine van My inner Victorian
Taal: Nederlands
Pagina's: 80
Publicatiedatum: 16 september 2019
Samenvatting
Josephine van My inner Victorian maakte een heerlijk boek over eten en koken in de 19e eeuw, met Charles Dickens als uitgangspunt. Vijfentwintig recepten - van 'Ruth Pinch's Beef Steak Pudding' tot Victoria sponge cake - om zelf te maken. Met informatie over historisch koken bij je thuis, dineren in de 19e eeuw en een blik in de Victoriaanse keuken.
Het boek behandelt soepen, vleesgerechten, groenten en aardappels, en desserts - waarbij de epische Christmas Pudding uiteraard niet ontbreekt. Het boek wordt geïllustreerd met prachtige foto's van gerechten en afbeeldingen uit de tijd van Charles Dickens.
In het kort
Josephine van My inner Victorian maakte een heerlijk boek over eten en koken in de 19e eeuw, met Charles Dickens als uitgangspunt. Vijfentwintig recepten - van 'Ruth Pinch's Beef Steak Pudding' tot Vi...
Specificaties
Auteur
Josephine van My inner Victorian
Uitgever
NBC - Het Zwarte Schaap
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
80
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
16 september 2019
ISBN
9789492821096
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Aan tafel met Charles Dickens"