Laden...
In het kort
Auteur: Valentina Sforza
Taal: Nederlands
Pagina's: 288
Publicatiedatum: 16 september 2013
Lengte: 28 cm
Breedte: 158 cm
Hoogte: 158 cm
Samenvatting
Het enige pastaboek dat u ooit nodig zult hebben
500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die
met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta
is, van een traditionele spaghetti bolognese tot een avontuurlijkere
linguine met inktvis. Dit handboek geeft koks van alle niveaus de kans om
steeds opnieuw succesvolle gerechten te maken.
- In de inleiding wordt de basis gelegd, met de geschiedenis van pasta,
keukengerei, ingrediënten en de ideale combinatie van pasta en saus.
- Er staan recepten in voor gebakken, gevulde en verste pasta, met vlees,
groenten, kaas, vis en zeevruchten.
- Maak een keuze uit bekende Italiaanse gerechten of nieuwe en moderne
varianten op oude klassiekers.
Docente en kooktalent Valentina Sforza trok in 1976 van Rome naar Londen,
waar ze een reputatie opbouwde als privékok. Ze is inmiddels de
belangrijkste docent aan La Cucina Valentina in Italië, waar ze kooklessen
geeft op het Italiaanse platteland. Ze heeft meer dan 30 kookboeken
geschreven en levert regelmatig bijdragen aan Reveal Italy, waarin ze tips
en recepten deelt van de culinaire hoogstandjes van het Italiaanse
platteland. Valentina draagt in speciale kookcursussen haar filosofie uit,
waarbij ze plaatselijke, seizoensgebonden producten gebruikt om eenvoudige,
goed verzorgde gerechten te maken.
500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die
met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta
is, van een traditionele spaghetti bolognese tot een avontuurlijkere
linguine met inktvis. Dit handboek geeft koks van alle niveaus de kans om
steeds opnieuw succesvolle gerechten te maken.
- In de inleiding wordt de basis gelegd, met de geschiedenis van pasta,
keukengerei, ingrediënten en de ideale combinatie van pasta en saus.
- Er staan recepten in voor gebakken, gevulde en verste pasta, met vlees,
groenten, kaas, vis en zeevruchten.
- Maak een keuze uit bekende Italiaanse gerechten of nieuwe en moderne
varianten op oude klassiekers.
Docente en kooktalent Valentina Sforza trok in 1976 van Rome naar Londen,
waar ze een reputatie opbouwde als privékok. Ze is inmiddels de
belangrijkste docent aan La Cucina Valentina in Italië, waar ze kooklessen
geeft op het Italiaanse platteland. Ze heeft meer dan 30 kookboeken
geschreven en levert regelmatig bijdragen aan Reveal Italy, waarin ze tips
en recepten deelt van de culinaire hoogstandjes van het Italiaanse
platteland. Valentina draagt in speciale kookcursussen haar filosofie uit,
waarbij ze plaatselijke, seizoensgebonden producten gebruikt om eenvoudige,
goed verzorgde gerechten te maken.
In het kort
Het enige pastaboek dat u ooit nodig zult hebben500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta is, v...
Specificaties
Auteur
Valentina Sforza
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
288
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
16 september 2013
ISBN
9789048308491
Lengte
28 cm
Breedte
158 cm
Hoogte
158 cm
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "500 pastagerechten"