In het kort

Auteur: Tantri Wija
Taal: Nederlands
Pagina's: 288
Publicatiedatum: 25 oktober 2024

Samenvatting

Dit boek is een uitgebreide inleiding tot de Indonesische keuken. Van bekende afhaalklassiekers als gadogado, nasi goreng en saté ajam tot traditionele gerechten als babi pangang en groentesoep met tamarinde ‒ er is een recept voor elke gelegenheid. - Met een reeks vegetarische gerechten op basis van tahoe, zoals tahoe & noedels in pindasaus, een curry van jackfruit, aubergine met sambal en een heerlijke salade van gehakte groenten. - Met diverse sambals, snacks en bijgerechten om uw maaltijden van extra smaak en textuur te voorzien. Denk aan Javaanse loempia’s, gebakken ansjovis met pinda’s, tempé in een specerijendekentje, sambal met onrijpe mango en uiteraard pindasaus. - Ontdek de wereld van vis, gevogelte en vlees met recepten als gegrilde kip met ketjap manis, eend in bananenblad, rendang, vis in sambal woku en garnalen met rica rica-saus. - Boordevol tips en adviezen voor het kopen en verwerken van authentieke ingrediënten en het vervangen van bijvoorbeeld groenten door wat u nog in huis heeft.

In het kort

Dit boek is een uitgebreide inleiding tot de Indonesische keuken. Van bekende afhaalklassiekers als gadogado, nasi goreng en saté ajam tot traditionele gerechten als babi pangang en groentesoep met ta...

Specificaties

Auteur
Tantri Wija
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
288
Ondertitel
Van bekende klassiekers tot traditionele gerechten - er is een recept voor elke gelegenheid
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
25 oktober 2024
ISBN
9789048321520

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "500 Indonesische gerechten"

Echt Italiaans

Echt Italiaans

€ 17,99
Das Kochbuch zur Low-Carb-Diät

Das Kochbuch zur Low-Carb-Diät

Eric Weiss
€ 19,99